Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - فرماندار اهواز گفت: متاسفانه در این زمان، کم خطرترین و بهترین راه مقابله با پدیده ریزگردها و تاثیرگذاری آن بر سلامت دانش آموزان خوزستانی تعطیلی مدارس است.

نبی الله خون میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص کاهش ساعت های تحصیلی دانش آموزان خوزستانی به علت تعطیلی های مکرر ناشی از پدیده گرد و غبار اظهار کرد: تعطیلی مدارس شهرستان اهواز بر اساس تصمیم گیری ستاد بحران استان اعلام می شود و فرمانداری اهواز در این خصوص تصمیم گیرنده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در سایر شهرستان ها این تصمیم به فرمانداری ها محول شده است. 

وی افزود: هر گاه که ستاد بحران در پی بروز پدیده گرد و غبار دستور تعطیلی مدارس را بدهد؛ مسئولان باید بدون کوچک ترین اتلاف وقتی این کار را پیگیری کنند؛ زیرا تعطیلی مدارس در این شرایط رابطه مستقیمی با حفظ سلامت دانش آموزان دارد و در این خصوص جای هیچ گونه سهل انگاری وجود ندارد.

خون میرزایی تصریح کرد: در چنین شرایطی، دانش آموزان به عنوان یک قشر آسیب پذیر باید کمترین تحرکی را داشته باشند و در  محیط های بسته بمانند. در محیط های بسته، آلودگی کم تر وارد می شود. البته آن سوی دیگر این جریان نیز عقب ماندن از روند نرمال سیستم آموزشی کشور برای این قشر را نباید نادید گرفت. متاسفانه این مسئله با اهمیت امروزه کمتر پرداخته می شود. 

فرماندار اهواز اظهار کرد: یکی از برنامه های بلند مدت در این خصوص استفاده از دستگاه های تصفیه هوا در مدارس است که البته به دلیل مشکلات مالی سیستم آموزش و پرورش استان نه تنها در این زمان بلکه در سال های آینده نیز نیم توان به عنوان یک راه حل موقتی به آن نگریست.

وی گفت: متاسفانه در این زمان کم خطرترین و بهترین راه مقابله با ریزگردها و تاثیرگذاری آن بر سلامت دانش آموزان تعطیلی مدارس است. آموزش و پرورش استان باید برنامه ریزی ویژه ای برای جبران ساعات هدر رفته در مدارس داشته باشد. این مسئله در این زمان حل نخواهد شد و به همین دلیل مسئولان آموزشی استان و حتی کشور باید به صورت جدی وارد عمل شوند تا در آینده دچار افت شاخصه های آموزشی در خوزستان نباشیم. 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی اظهار کرد: دانش‌آموزان گروه سنی کودک و نوجوان برای جذب تعالیم تربیتی، اخلاقی و مراقبتی انعطاف پذیر بوده و اگر به شکلی صحیح تربیت شوند، از گزند آسیب‌های نهفته در جامعه، مصون می‌مانند.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی گفت: پیشگیری سطح یک، کارآمدترین سطح است و دوره هویت و رفتار به طور مستمر در مدارس استان مرکزی برگزار می‌شود.

خیرمند گفت: مدارس به عنوان محلی که کودکان و نوجوانان بخش عمده‌ای از زمان مفید روز خود را در آن می‌گذرانند، پایگاهی مناسب برای ارائه تعالیم تربیتی، رفتاری و خودشناسی است.

وی ادامه داد: در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با درک اهمیت موضوع، در اقدامی ابتکاری و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان مبادرت به برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان کرد.

خیرمند دانش‌آموزان را آینده‌سازان کشور دانست و افزود: هرگونه برنامه‌ریزی در راستای تربیت صحیح شخصیت آن دانش‌آموزان، جامعه‌ای پویا و غنی از ارزش‌ها را برایمان به ارمغان می‌آورد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان تحت عنوان هور، اقدامی بود که این معاونت از دو سال گذشته پیشبرد آن را دنبال کرده و در بدو امر اقدام به تربیت مربیان آموزشی از میان مشاورین معرفی شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش کرد که تاکنون بالغ بر ۱۷۰ مربی برای تدریس به دانش‌آموزان تربیت شده‌اند.

وی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، دوره‌های هویت و رفتار را مبتنی بر آگاهی‌بخشی و تربیت برای دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم دنبال کردیم که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، بازخوردهای خوبی را از خود دانش آموزان، مربیان و عوامل اجرایی مدارس دریافت کردیم.

خیرمند بیان کرد: کارآمدی این دوره در گرو استمرار آن است که مطابق هماهنگی صورت گرفته، به دنبال تداوم در برگزاری این کارگاه‌ها هستیم و به طور حتم سال آینده با تربیت مربیان آقا، اجرای این طرح برای مدارس پسرانه را نیز دنبال خواهیم کرد.

کد خبر 6100669

دیگر خبرها

  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد