Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نسبت به افزایش موارد بیماری در سه شهر استان خوزستان هشدار داد.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در هشتاد و دومین جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۱۷ مهرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس آخرین رنگ‌بندی کرونایی شهرهای کشور، در خوزستان شهر نارنجی و قرمز نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ۱۴ شهر استان خوزستان در وضعیت زرد قرار دارند و شهرهای آبی استان نیز از ۹ شهر به ۱۳ شهر افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در حال حاضر شهرستان‌های اهواز، ماهشهر، شوشتر، آبادان، خرمشهر، اندیمشک، رامهرمز، رامشیر، دزفول، امیدیه، ایذه، بهبهان، شوش و مسجدسلیمان در وضعیت زرد و شهرستان‌های کارون، شادگان، دشت آزادگان، هویزه، باوی، حمیدیه، هندیجان، اندیکا، لالی، باغملک، هفتکل، گتوند و آغاجاری نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به ادامه روند بستری در بیمارستان‌های استان خوزستان، گفت: در حال حاضر ۶۴۷ بیمار مشکوک و قطعی در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند که ۴۲۸ نفر از این تعداد در بخش‌های عادی و ۲۱۹ نفر در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستتد.

وی بیان کرد: در استان خوزستان موارد ابتلا به کرونا ۲۰ درصد، بستری ۲۳ درصد و فوت ۲۴ درصد کاهش یافته است.

ابول‌نژادیان نسبت به افزایش موارد بیماری در سه شهر هندیجان، حمیدیه و هویزه هشدار داد و گفت: باید سریعا در این شهرها موارد تماس، رهیگیری و قرنطینه شوند تا بیماری به شهرهای دیگر منتقل نشود.

وی بیان کرد: در شهرهای امیدیه و ماهشهر نیز موارد بیماری ۱۰ درصد افزایش یافته است. این افزایش موارد بیماری در شهرهایی که میزان واکسیناسیون کم بوده، رخ داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه میزان مراجعه به بیمارستان‌ها افزایش یافت اما در روزهای پنجشنبه و جمعه ثابت بوده است.

وی با اشاره به وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان خوزستان گفت: تا ۱۵ مهرماه، ۳ میلیون و ۱۳۶ هزار دوز واکسن در استان خوزستان تزریق شده است بنابراین بیش از ۶۱ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال یک دوز و ۳۱.۱ درصد دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

ابول‌نژادیان افزود: در خوزستان ۴۸۲ هزار و ۱۴۰ دانش‌آموز در گروه هدف واکسیناسیون هستند که تاکنون ۱۲۵ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز معادل ۲۶.۱ درصد این جمعیت یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

وی گفت: با توجه به تاکید رئیس جمهور در خصوص سرعت بخشیدن به واکسیناسیون دانش‌آموزان و توافقاتی که با وزارت آموزش و پرورش در این راستا انجام شده است، راهکارهایی باید ارائه و اجرا شود تا واکسیناسیون دانش‌آموزان را قبل از ۲۲ مهرماه تمام کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: میزان پوشش نوبت اول واکسیناسیون در دانشکده علوم پزشکی بهبهان ۷۹.۲ درصد، دانشکده علوم پزشکی شوشتر ۶۴.۴ درصد، دانشگاه علوم پزشکی دزفول ۶۲.۴ درصد، دانشگاه علوم پزشکی اهواز ۶۲ درصد و دانشکده علوم پزشکی آبادان ۴۶.۳ درصد است.

وی با بیان اینکه پوشش واکسیناسیون دانش‌آموزان استان خوزستان تا ۱۵ مهرماه ۲۶.۱ درصد بوده است، افزود: ۴۳ درصد دانش‌آموزان حوزه دانشکده علوم پزشکی بهبهان، ۴۴ درصد دانش‌آموزان حوزه دانشکده علوم پزشکی شوشتر، ۲۳ درصد دانش‌آموزان حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول، ۲۶.۸ درصد دانش‌آموزان حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز و ۱۳.۷ درصد دانش‌آموزان حوزه دانشگاه علوم پزشکی آبادان واکسن را دریافت کرده‌اند.

ابول‌نژادیان بیان کرد: پیشنهاد می‌شود برای سرعت‌بخشی واکسیناسیون دانش‌آموزان، مدارس خوزستان یک روز تعطیل شوند یعنی در شبکه شاد آموزش نداشته باشیم و از دانش‌آموزان بخواهیم در این روز برای تزریق واکسن مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه متوسط پوشش واکسیناسیون در خوزستان ۴۲.۵ درصد است که باید به ۸۳ درصد برسد، افزود: در حال حاضر پوشش واکسیناسیون در دو شهر بهبهان و دهدز ۸۰ درصد، شرق اهواز ۷۸ درصد، غرب اهواز ۷۱ درصد و آغاجاری ۷۰ درصد است اما در شادگان ۲۰ درصد است. پوشش واکسیناسیون دانش‌آموزان در بهبهان ۴۲ درصد و در شادگان ۳.۱ درصد است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به فعالیت ۷۵۴ تیم سیار واکسیناسیون در خوزستان، گفت: این تیم‌های سیار تاکنون ۳۸ هزار دوز واکسن را به گروه‌های هدف تزریق کرده‌اند. تعداد تیم‌های سیار خانه به خانه واکسیناسیون در برخی شهرها کم است که باید افزایش یابند.

وی بیان کرد: تاکنون ۴۳ درصد جمعیت روستایی و ۶۶.۸ درصد جمعیت شهری بالای ۱۸ سال خوزستان واکسن کرونا دریافت کرده‌اند. متاسفانه برخی از دهیاران در مقابل واکسیناسیون مقاومت و مخالفت می‌کنند که باید در این راستا اقدام شود تا پوشش واکسیناسیون در روستاها افزایش یابد.

ابول‌نژادیان افزود: به طور متوسط روزانه ۱.۵ درصد جمعیت هدف خوزستان واکسینه می‌شوند که این میزان باید افزایش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به وضعیت پوشش واکسیناسیون در ادارات، ادامه داد: ۴ هزار و ۸۰۰ نفر از ۶ هزار نیروی شرکت فولاد خوزستان معادل ۸۰ درصد این نیروها، واکسن را دریافت کرده‌اند.

وی بیان کرد: پوشش واکسیناسیون در برخی ادارات باید افزایش یابد. پیشنهاد می‌شود اصناف نیز کارت واکسیناسیون را مانند کارت تندرستی در معرض دید عموم قرار دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران واکسن کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز واکسن را دریافت کرده اند واکسیناسیون دانش آموزان درصد دانش آموزان حوزه پوشش واکسیناسیون دانشکده علوم پزشکی استان خوزستان موارد بیماری ابول نژادیان حال حاضر درصد جمعیت دوز واکسن ۳ درصد ۱ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۳۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها

به گزارش ایسنا، بهرام عین اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح‌های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیم‌فروش، اظهار کرد: با برداشتن سقف درآمد حضور اساتید ما در کل کشور بهتر شده و منحنی حضور اساتید در دانشگاه‌ها صعودی شده است. امسال نزدیک ۱۸۰۰ مجوز جدید برای جذب اساتید دادیم و سال گذشته هزار نفر جذب شدند.

وزیر بهداشت در بخش دیگر سخنان خود خانواده محوری را مهم ترین مساله سلامت عنوان کرد و توضیح داد: امروزه تکثر گرایی و همجنس بازی و فساد مانع سلامت است. ما محورهایی داریم که باید بر روی این محورهای کلیدی خود تاکید کنیم و برگشت نوین به سمت این محورها داشته باشیم‌ و نقش خانواده در این بین بسیار مهم است. کما اینکه سبک زندگی در خانواده ایجاد می‌شود، امروزه توجه به مسائل عاطفی و روانی نقطه ضعف کل سیستم سلامت دنیا است.

عین اللهی با اشاره به از خودگذشتگی کادر درمان، یادآور شد: در کرونا نزدیک ۳۰۰ نفر شهید سلامت داشتیم. این نشان از فداکاری کادر سلامت دارد. باید سلامت را در ابعاد جسمی، مادی، روحی و معنوی ببینیم. در همین راستا طرح سلامت خانواده را در ۱۹۵ شهرستان شروع کردیم‌. باید محور اصلی خود در نظام سلامت را خانواده قرار دهیم. جمهوری اسلامی طرح سلامت خانواده را به عنوان یک طرح محوری مشخص کرده است. برخی فکر می‌کردند لیبرالیسم باعث شده است که خانواده‌ها از بین رود؛ بلکه اخیرا یک محقق غربی اعلام کرد که پاشیده شدن خانواده باعث لیبرالیسم شده است.

وی افزود: بنابراین در همه رشته ها و تخصص ها محور اصلی درمان و پیشگیری ما باید خانواده باشد. دانشگاه شهید بهشتی در این امر پیشگام بوده است. دانشگاه ما امروز باید دانشگاه در خدمت جامعه باشد. همه حرکت ها باید به سمت جامعه باشد، دانشکده بهداشت ما باید مشکلات بهداشت و جانعه را حل کند، کما اینکه فقط ۲۵ درصد عوامل، درمان و کار در داخل وزارت بهداشت است و ۷۵ درصد خارج از وزارت بهداشت است و ما باید عوامل بیماری را شناسایی کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به نام گذاری سال جاری توسط رهبر انقلاب با عنوان جهش تولید و نقش مردم در این بین، تاکید کرد: برخی دانشگاه‌ها قدمت ۸۰ ساله دارند؛ اما در تولید صفر هستند، از ابتدای انقلاب تا الان ما در تهدید بوده‌ایم و باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم. لازمه جهش تولید و مشارکت مردم نیز این است که این جهش در دانشگاه رخ دهد.

عین اللهی با بیان اینکه انتظار داریم در حوزه دارو جهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود، درباره تاریخ برگزاری جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: تاریخ پر افتخاری را در حوزه سلامت در ۴۵ سال گذشته طی کرده‌ایم که هر کسی در این تاریخ نقشی را اجرا کرده است. به جایی رسیدیم که اگر کسی بپرسد بزرگترین دستاورد انقلاب چه است؟، قطعا همه می‌گویند حوزه سلامت بزرگترین دستاورد انقلاب است.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشورهای مجاور و دور دست برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند این دستاورد انقلاب است. ما در حوزه سلامت در منطقه جزو قوی ترین‌ها هستیم و در دنیا نیز جزو کشورهای بی‌نظیر در حوزه سلامت هستیم. نقش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جریان نیز قابل ملاحظه است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قبل از انقلاب درست شد؛ اما تبلور آن با شروع انقلاب و با حضور اساتید برجسته مثل دکتر سیم فروش شکل گرفت که جهشی را در دانشگاه و یک نوآوری در همه رشته ها ایجاد کرد. این باعث شد ما در بسیاری از رشته ها در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرآمد باشیم.

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است